April 13, 2014

Thanks Blogger Mia Liana

Assalamualaikum and hye.

Thanks sesangat kat akak Mia Liana for having me in her blog.






Guess what? Yeaayyy I'm the 11 000 followers in her blog. Tengok gambar-gambar kat atas pun dah tahu. hehe

Wahhh akak, ramai betul yang follow akak. Dah cecah 11k. Bestnyaaaa. Nak macam tu jugak? hehe

I think kak Mia ni famous juga dalam dunia blogging ni.

Thanks you so much akak sebab follow kita juga.

Walaupun aku tak kenal sangat dengan kak Mia, and tadi for the first time singgah blog dia, tapi pernah la tengok gambar-gambar kak Mia dengan blogger lain masa SBB2014.

I'm new in blogging world. Blog ni baru wujud 3 bulan yang lalu. Boleh la kan dikatakan baru. heee. 2 tahun lepas dah ada blog, tapi atas sebab tertentu blog tu di delete. hehe. Buat blog secara suka-suka dan tak pernah serius dalam sesuatu hal. haha

Thanks untuk kau orang yang sudi singgah dan follow blog yang tak seberapa ni. Thanks a lot guys.