July 26, 2014

Coming Home :D


Assalamualaikum and hi.

Dah lama gila kot tak updateblog. rindunya kat blog sbb dah lama menyepi. kembali menggedik jari kat keyboard, tapi kejap je lah. Cuti pun cukup-cukup makan je sekarang. Since to busy bila dah start belajar balik. Study at kmpp now.

Semalam baru sampai rumah. tersangatla excited bila balik dengan bas and terasa perantauan tu. okay macam ni rupanya stay kat negeri orang. belajar merantau kat negeri orang. hahaha.

For 2 months tak balik, homesickkkk tak payah nak cakap. Dah besar panjang perangai kalah budak-budak. dah boleh jadi bini orang dah pun. hihi. okay lari topik yang actually memang takada topik nak cakap. :D

Sesampai je rumah, masa tu kol 2 pagi . pi terjah dapur cari nasi. habaq hang laporrr.haha. rindu betul masakan umie. Huwaaaaa... okay masa tu 2 pagi. balik orang tak layan. *sigh. makan sensorang. orang lain tidur aku pi cari nasi. timer yang betul. haha

And now semua tak sabar nak raya. post raya , kad raya, sms raya berlambak kat laman sosial.

One more thing nak cakap, aku rindu kengkawan. Harap dapat jumpa raya ni.

Wassalam.

-follow-instagram-nadhirahafieqah-