February 27, 2015

Hei

Assalamualaikum and Hi.




Dah lama kn tak menaip kat sini, konon hidup ni terlalu busy dgn belajar. hahaa

Aku mmg dah tak larat nk bawak, but I'm still have. Entah kenapa sejak dua tiga menjak sekali lah empat menjak plus lima menjak, a lot of problem i have.

Makin besar, makin banyak masalah. Sometimes i just wonder i can be like a kid, no matter hurt, it doesn't have a relation with heart. Heart tu hati ke jantung eh? 

Aku belajar biology before this pun fikir banyak kali what the means of the heart. Hehee

Seriously aku penat, aku penat nk hidup lg. Aku penah cakap kt someone ni, aku dh penat nk hidup, n here's the answer

Don't u ever give up..
And choose death
Many people struggle to survive..
So don't waste ur life
U r so precious. Please, don't.

Haowww so sweet kn. 😂

Thanks for the great advice that you give it to me. I really appreciate it. Even ko tak ngaku yg ko care kt aku. Hahahahaha *gelak jahat

Dh 3 minggu, i feel the lose. Kehilangan tu memang menyakitkan. Sungguh aku rindu, but it can't be like usual again. I have to accept the fact. But its to hurt, its hurting me, and i'm still and try how to face it. Ko tau rasa kehilangan org yg ko syg? Yes its to hurt, need a longer time to accept the fact, and life with the memories. Sampai aku rasa takut nk hilangkan rasa sedih aku ni, aku takut aku lupa, aku taknak lupa even sesaat pun, sungguh kakak rindu sangat.
There's no more story from you, no more joke from you, i can't hear your voice your ketawa, your smiling. Ki tunggu kakak kt sana.

Walau macam mana sekalipun, i try to make myself happy, i'm still have people surrounding me. I have to make semua orang gembira, no matter what. Kena jaga hati even ko sendiri terluka.

Lagi satu aku dh xlarat nk gaduh ngn kau. Aku akan senyap macam ni, dan aku harap kau lama-lama akan faham. Pleaselah, jgn buat benda sesuka hati, jgn ckp kt org sesuka hati. Aku tau kau memang nk tengok aku sakit hati, tapi entahla. Suka hati kau lah.

Lastly, aku nk balik rumah balik lambat lg. Dlm 2 bulan lg mungkin. Tak sampai hati nk balik, xnak balik, entah kenapa. Tapi rinduuuuu family. 😭😭😭

Kbyeee.