March 04, 2015

Pemergian

Assalamualaikum and Hi.

Macam mana kau rasa kalau kau hilang orang yang kau sayang ? Sedih kan?

Tersangatlah bagi aku.

Yeah, I'm still can't accept the fact, I lost one of my loves.
Sedih sangat sampai rasa semua down. Semangat ke mana entah. Aku rindu all of it.
Semalam hari ke-40 atok takde. Aku tak kuat bila hari rabu datang.
Because on that day, everything happened. Orang yang hidup pengakhiran dia mati, and kita yg still hidup teruskan kehidupan.
Tapi kan apa yang jadi tak macam apa yang semua orang cakap, orang fikir. Bila kau sendiri hadap semua ni kau akan rasa.

Segala rasa. Everything changed.
Aku rapat, bila hilang, rasa lain sangat.
Bila tak dapat tengok for the last, aku ... entahlaa.

Semoga ki tenang di sana. Al-fatihah.

Wassalam.